ATS – APPLIED TEST SOLUTIONS

ATS je podjetje, ki se že od leta 1965 ukvarja z razvojem in izdelavo univerzalnih, brezkompromisnih strojev za testiranje materialov.

Poleg zanesljivih laboratorijskih in visoko temperaturnih, talilnih peči, izdelujejo tudi stroje za testiranje lezenja in trganja oziroma zloma materialov pri obremenitvah. V zadnjem času so razvili inovativno in moderno linijo digitalnih strojev za testiranje asfalta/bitumna. Poleg tega pa še stroje za testiranje odpornosti materialov na visoke tlake, testiranje obremenitve cevi do poka, testiranje kakovosti tesnjenja sistemov, naprave za razna testiranja v biomedicini in še druge.

Labtim is offering full spectra of customized solutions to our customers, combining strong local service support with application support and experienced sales experts. Our focus is in long term fruitful cooperation, where we exchange our knowledge.

Ko želite testirati kovine, asfalt/betumen ali karkoli vmes in želite imeti natančne rezultate, so stroji AST prava rešitev za vas.

X