Image Alt

ATS

  /  ATS

ATS je podjetje, ki se že od leta 1965 ukvarja z razvojem in izdelavo univerzalnih, brezkompromisnih strojev za testiranje materialov.

Poleg zanesljivih laboratorijskih in visoko temperaturnih, talilnih peči, izdelujejo tudi stroje za testiranje lezenja in trganja oziroma zloma materialov pri obremenitvah. V zadnjem času so razvili inovativno in moderno linijo digitalnih strojev za testiranje asfalta/bitumna. Poleg tega pa še stroje za testiranje odpornosti materialov na visoke tlake, testiranje obremenitve cevi do poka, testiranje kakovosti tesnjenja sistemov, naprave za razna testiranja v biomedicini in še druge.

Več informacij na povezavi: LINK

Podjetje Labtim ponuja celoten spekter kupcu prilagojenih rešitev, v kombinaciji z lokalno servisno podporo, aplikativnim svetovanjem in izkušnjami prodajnih specialistov.

Labtim ponuja usposabljanja na različnih specialističnih nivojih. V okviru svojih dejavnosti organizira izobraževanja in usposabljanja uporabnikov na opremi na področju laboratorijske analitike in specifičnih aplikacij.

Ko želite testirati kovine, asfalt/betumen ali karkoli vmes in želite imeti natančne rezultate, so stroji AST prava rešitev za vas.