Image Alt

Produkti

  /    /  Tip 1, Tip 3  /  Direct-Q®

Direct-Q®

Sistem Direct-Q® dostavi vodo tipa III in ultračisto vodo, glede na potrebe vode pa lahko izbirate med tremi različnimi konfiguracijami (3, 5 ali 8 L vode tipa III na uro). Čista voda se shranjuje v 6-litrskem vgrajenem rezervoarju, lahko pa se doda tudi samostojni rezervoar s kapaciteto 30 ali 60 L. Sistem lahko povežete s pomivalnim strojem in si tako olajšate čiščenje steklovine.

Za aplikacije, ki so občutljive na organske snovi, je na voljo tudi UV različica sistema, pri čemer je v sistem dodana še UV žarnica z dvema valovnima dolžinama, ki poskrbi za fotooksidacijo organskih snovi. Zadnji korak čiščenja je končni filter, ki ga izberete glede na vaše potrebe.

Quick info

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Priprava ultra čiste Milli-Q vode kvalitete 18,2 MΩ∙cm iz komunalne vode. Sistem očisti vodo s pomočjo RO membrane s kapaciteto 3, 5 ali 8l/h in jo shrani v rezervoar. Vodo je možno točiti direktno iz rezervoarja. Ko se potrebuje vodo Milli-Q sistem črpa vodo iz rezervoarja ter jo dodatno očisti s kapaciteto 1,5l/min ter dodatno prefiltrira z 0,22 mikronskim končnim filtrom. Sistem ima dve možni konfiguraciji, z ločeno točilno postajo ter z fiksno točilno postajo pritrjeno na sistem.

* Pri primernih testnih pogojih

** Z Millipak® ali Biopak® končnim filtrom

*** Z Biopak® končnim filtromOmenjene vrednost lahko variirajo glede na koncentracijo kontaminant v vhodni vodi[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”TIP III” tab_id=”1588229532622-6e699da1-374d”][vc_column_text]

Več informacij na povezavi: LINK