Image Alt

Merck

  /  Merck

Podjetje Merck Millipore, ki je bilo ustanovljeno 1954 le z majhnim številom zaposlenih in katerega prvotna dejavnost je bila razvoj in izboljšave filtracijskih procesov, velja danes za pionirja tehnologije prečiščevanja vode in je vodilno podjetje s tega področja v svetovnem merilu.

Labtim je julija 2014 prevzel zastopstvo nad Merck Millipore sistemi prečiščevanja vode v Sloveniji, ki so bili kasneje preimenovani v Milli-Q®. Omenjene sisteme uspešno servisiramo že vrsto let, od samega začetka njihovega prihoda na slovenski trg v začetku 90. let prejšnjega stoletja.

Več informacij na povezavi: LINK

Podjetje Labtim ponuja celoten spekter kupcu prilagojenih rešitev, v kombinaciji z lokalno servisno podporo, aplikativnim svetovanjem in izkušnjami prodajnih specialistov.

Labtim ponuja usposabljanja na različnih specialističnih nivojih. V okviru svojih dejavnosti organizira izobraževanja in usposabljanja uporabnikov na opremi na področju laboratorijske analitike in specifičnih aplikacij.

NAKUP SISTEMA

Če želite nov sistem za prečiščevanje vode, vam pomagamo najti najprimernejšo rešitev ter svetujemo glede ekonomičnosti in vzdrževanja sistema. Sistem v celoti namestimo skupaj z rezervoarji in dodatnimi deli po želji stranke. Milli-Q® sisteme ponujamo skupaj z vsemi rezervnimi deli ter potrošnim materialom.

VZDRŽEVANJE STARIH IN NOVIH SISTEMOV

Opravljamo redne in izredne servise sistemov za ultrafiltracijo vode. Strankam tudi svetujemo kako najučinkoviteje in najceneje vzdrževati sisteme ter na podlagi ugotovitev sisteme dogradimo oziroma predimenzioniramo glede na želene učinke:

  • manjša poraba potrošnega materiala,
  • uporaba več tipov vode,
  • dimenzioniranje in instalacija rezervoarja za vodo,
  • druge modifikacije na željo stranke.

NAJEM SISTEMA

V kolikor imate začasen primanjkljaj vode ali pa vam trenutni položaj ne omogoča nakupa, vam nudimo možnost ugodnega najema sistema, kjer so vsi stroški servisa in vzdrževanja vključeni v najemnino.