Več kot štiri desetletja si podjetje Waters Corporation prizadeva, da bi na področju razvoja tehnologij v tekočinski kromatografiji doseglo dramatično povečanje ločljivosti, hitrosti in občutljivosti kromatografskih ločb.

V vsem tem obdobju, so se velikosti delcev stacionarne faze zmanjševali, posledično se je povečevala učinkovitost kromatografskih ločb.

Holistično dizajniran sistem ACQUITY UltraPerformance LC®, lansiran pred več kot 15 leti, je že v tistem obdobju omogočal visoko performanco, s čimer je podjetje Waters Corporation postavilo mejnike v zgodovini visokoločljivostne tekočinske kromatografije.

Sistem ACQUITY UltraPerformance LC® je bila skrbno zasnovana rešitev, namenjena izboljšanju zmogljivosti in kakovosti analitičnih kromatografskih separacij z upoštevanjem vseh vidikov snovanja instrumentov in kromatografskih kolon.

Podjetje Waters je vključevalo sočasno inovacijo tehnologije delcev kolon in oblikovanje instrumenta, da bi se lahko spoprijeli z izzivi v analitskem svetu, kar je laboratorijem doprineslo višjo produktivnost, občutljivost analitskih metod in posledično donosnost podjetja.

Tudi v podjetju Labtim smo ponosni na tako kvalitetno zasnovan produkt, ki je še dandanes prisoten v farmacevtskih podjetjih, v industriji in akademskem svetu.

V ta namen smo se posladkali s torto v obliki sistema ACQUITY UltraPerformance LC®.

Poizkusite jo lahko tudi vi! Ob naročilu kateregakoli Watersovega sistema za tekočinsko kromatografijo vas bomo presenetili s slastno dobroto.

X