Waters – vodilni proizvajalec LC kolon

Povečajte zmogljivost svojega laboratorija z optimizacijo razvoja metod.

Waters ponuja širok spekter kromatografskih kolon za analitsko in preparativno kromatografijo, primerne v analitiki na področju različnim aplikacij, poleg tega pa lahko metode, razvite na analitskih kolonah, brez težav prenesete na preparativne kolone. Izbirate lahko med naborom različnih stacionarnih faz in različnih dimenzij kolon, pri tem pa vam je na voljo spletna aplikacija Waters Column Advisor“, ki vam je v pomoč pri izboru ustreznega kemizma kolone in dimenzije. Vse Watersove kolone ustrezajo strogim specifikacijam, za doseganje robustnih in ponovljivih analiz. Svetujemo vam tudi pri izbiri dodatkov za delo s kolonami, da vam oljašamo delo in da podaljšamo življenjsko dobo vaših kolon.

UPLC KOLONE

Tehnologija UPLC (Ultra-Performance Liquid Chromatography) zagotavlja visoko zmogljivost v primerjavi s HPLC tehnologijo in deluje pri veliko večjem pretoku, tlaku in linearni hitrosti, kar ima za posledico vrhunsko ločljivost in občutljivost. UPLC analize znatno skrajšajo čas dela in stroškov, preračunano na en vzorec, izboljšajo pa tudi splošne rezultate analiz.

Watersove ACQUITY UPLC kolone so polnjene s submikronskimi hibridnimi delci, ki omogočajo visoke zmogljivosti, hkrati pa izboljšajo produktivnost in donosnost analita. Kolone se uporabljajo za določanje širokega razpona analitov, od majhnih molekul do peptidov in proteinov.

Analitski standardi in reagenti
Kiti in SPE za pripravo vzorcev
X