Millipore, ki je bilo ustanovljeno 1954 le z majhnim številom zaposlenih in je razvijalo izboljšave filtracijskih procesov, velja danes za pionirja tehnologije prečiščevanja vode in je vodilno podjetje s tega področja v svetovnem merilu.

LabTim d.o.o. je od julija 2014 prevzel zastopstvo nad Millipore sistemi prečiščevanja vode v Sloveniji, ki jih uspešno servisiramo že vrsto let, od samega začetka njihovega prihoda na slovenski trg.

NAŠE POSLANSTVO PRI SISTEMIH MILLIPORE…..

…… je ponuditi najprimernejšo in cenovno najugodnejšo rešitev prilagojeno zahtevam in potrebam stranke!

NAKUP SISTEMA

Če želite nov sistem za prečiščevanje vode, vam pomagamo najti najprimernejšo rešitev ter svetujemo glede ekonomičnosti in vzdrževanja sistema. Sistem v celoti namestimo skupaj z rezervoarji in dodatnimi deli, po želji stranke. Millipore sisteme ponujamo skupaj z vsemi rezervnimi deli ter potrošnim materialom.

VZDRŽEVANJE STARIH IN NOVIH SISTEMOV

Opravljamo redne in izredne servise sistemov za ultrafiltracijo vode. Strankam tudi svetujemo kako najučinkoviteje in najceneje vzdrževati sisteme ter na podlagi ugotovitev sisteme dogradimo oziroma predimenzioniramo glede na želene učinke:

  • Manjša poraba potrošnega materiala
  • Uporaba več tipov vode
  • Dimenzioniranje in instalacija rezervoarja za vodo

Druge modifikacije na željo stranke.

NAJEM SISTEMA

V kolikor nimate interesa za nakup sistema ali pa imate začasen primanjkljaj vode, vam nudimo možnost ugodnega najema sistema, kjer so vsi stroški servisa in vzdrževanja vključeni v najemnino.

Tip I

Tip II

Tip III

Tip Clinical

Rezervoar

X