Programska oprema

waters _connect

waters_connect je programski paket, ki analitičnim laboratorijem, njihovim znanstvenikom in razširjenim ekipam pomaga raziskovati, odkrivati in premikati meje uporabe informacij v laboratorijih, kar omogoča hitrejše in bogatejše znanstvene in poslovne rezultate. Priporočen za kvantitativne, biofarmacevtske in druge natančne analize, ki temeljijo na masi - za izboljšanje učinkovitosti in ponovljivosti ter zmanjšanje ročnih napak.

Platforma waters_connect temelji na  Watersovi dediščini odličnosti na področju inovacij programske opreme in je zasnovana za celovitost podatkov, skladnost, varnost, dostopnost in izmenjavo podatkov. Omogoča vzpostavitev razširljivega ekosistema, ki vključuje nove zmogljivosti, združljivost z obstoječo Watersovo programsko opremo in delovnimi tokovi ter partnersko programsko opremo, kar vam zagotavlja možnost reševanja vaših najzahtevnejših težav.

w_c

Empower

Programska oprema Empower je vodilna programska oprema za kromatografijo (»chromatography data software« ali CDS), ki olajša analizo vzorcev in doseganje rezultatov brez prekinjanja dela zaradi poastavitev delovnega procesa ali dodajanja nove programske opreme za podporo instrumentov in naprednih kromatografskih tehnik. Vsestranska, preprosta programska oprema Empower bo povečala vašo produktivnost in med drugim tudi:

  • zmanjšala vaše stroške usposabljanja zaposlenih z uporabo intuitivnih in prilagodljivih uporabniških vmesnikov;
  • odpravila potrebo po ročnem vodenju evidence;
  • izboljšala upravljanje z informacijami, shranjevanje in pridobivanje podatkov;
  • optimizirala potek dela z uporabo orodij za razvoj metod.
waters-connect

Masslynx

Programski paket za masno spektrometrijo MassLynx se je razvil v zmogljiv programski paket, ki ponuja vsestranskost in prilagodljivost, ki jo potrebujete pri svojem delu.

masslynx

ProGenesis QI

Nova generacija programske opreme za analizo LC-MS podatkov. Odkrijte pomembne spremembe spojin v vaših vzorcih

Progenesis QI je programska oprema za analizo odkrivanja majhnih molekul za vaše LC-MS podatke; revolucionaren 'razlikovalni motor', ki deluje na edinstven način, da vam pomaga odgovoriti na vaše biološko vprašanje

pro
Scroll to Top