Biofarmacija

Napredne tehnologije

Sodelovanje z vodilnimi proizvajalci analitske opreme, kot sta Waters in Biotage, nam omogoča, da našim strankam ponudimo vrhunske izdelke, ki so rezultat najnovejših tehnoloških in znanstvenih dosežkov in posebej razviti za biofarmacijo.

Ena takšnih naprednih rešitev pri LC in LCMS je MaxPeak Premier material, ki pomaga reševati nekatere najbolj kompleksne izzive, povezane z nepredvidljivo kromatografijo, da bi zadovoljile potrebe danes in se razvijale za zadovoljitev potreb v prihodnosti.

Sistemi, razviti za uporabo v Biofarmaciji

BioAccord  skupaj z ACQUITY Premier sistemom zaradi naprednih rešitev, ki odpravljajo težave interakcij med analitom in kovino, analitikom omogoča učinkovitejše izvajanje analiz na bioloških zdravilih.

 

Celovite rešitve pri sintezi peptidov

Biotage je razvil niz orodij za povečanje hitrosti in učinkovitosti vseh korakov v poteku sinteze peptidov ter izboljšanje kakovosti sintetiziranih peptidov.

Avtomatizirani sistemi za sintezo peptidov, flash kromatografski sistemi in kolone za čiščenje peptidov, ter sistem za evaporacijo podjetja Biotage omogočajo hitro in enostavno kreacijo sinteznih peptidov.
Tako lahko z našo pomočjo laboratoriji razvijajo nove terapevtske molekule z najvišjo možno čistostjo.

 

Zakaj smo pravi partner za vas?

Najinovativnejše tehnologije
Zanesljiva in učinkovita podpora
Varnost izbire zanesljivih proizvajalcev
Dolgoročni partnerski odnos
Scroll to Top