Farmacija

Povečajte učinkovitost pri rutinskih analizah

Predstavljamo Alliance iS HPLC: revolucionarno rešitev za laboratorije kontrole kakovosti. Predstavlja številne rešitve, ki odpravljajo do 40% človeških napak in zmanjšujejo težave z delovanjem s pomočjo napredne sistemske inteligence.

Z intuitivnim zaslonom na dotik zagotavlja preglednost informacij ter maksimizira vrednost vaših naložb v opremo in strokovno osebje. Vodeno odpravljanje težav in vzdrževanje poenostavita operacije, medtem ko izboljšana stabilnost sistema zagotavlja ponovljive rezultate.

Rešitev za kompleksne izzive

ACQUITY UPLC I-Class PLUS je visokotehnološka rešitev za kompleksne izzive kromatografije. Z visoko učinkovitostjo separacije in preciznim nadzorom temperatur maksimizira resolucijo in občutljivost vaših analiz. Z natačnim mešanjem binarne črpalke ter flow-through needle injiciranja vzorcev je carryover minimalen. Sistem tako zagotavlja združljivost tudi z najbolj občutljivimi masnimi spektrometri.

Podprtost z vodilnimi programskimi paketi, kot so Empower, MassLynx in UNIFI, vam omogoča kompatibilnost in optimalno zmogljivost v vašem laboratoriju.

Spoznajte prihodnost laboratorijske avtomatizacije z robotom za pipetiranje Andrew+

Kako se soočiti s čedalje večjo težnjo po elektronski sledljivostji podatkov in visoko ponovljivostjo priprave vzorcev? Prilagodljiva zasnova robota Andrew+ in programske opreme OneLab, v kateri enostavno in hitro napišete svoje protokole, bo vaš laboratorij ponesla eno stopničko pred drugimi. Modularen sistem domin in dodatnih naprav ter širok razpon volumnov pipet omogočajo, da lahko na njem izvajate ogromno število različnih protokolov. Od zdaj tudi prenos na druge lokacije ne bo več predstavljal izziva – protokol enostavno delite z laboratorijem na drugem koncu sveta, Andrew+ pa bo poskrbel za ponovljivo in točno izvedbo!

Pametni sistem za ultračisto vodo Milli-Q IQ 7000

Ultračista voda odlične kvalitete je predpogoj za vsak laboratorij. Naj gre za pripravo vzorcev ali analitska testiranja, kontaminirana voda lahko ogrozi kakovost, učinkovitost in varnost farmacevtskih izdelkov.  S pomočjo sistema Milli-Q IQ 7000 ste lahko samozavestni pri svojem delu in zaupate rezultatom analiz. Dodatne prednosti prinaša sledljivost podatkov in izpisi o kakovosti vode na dosegu klika.

Zakaj smo pravi partner za vas?

Varnost izbire vodilnih proizvajalcev
Zanesljiv partner za implementacijo in delovanje
Prilagojeno izobraževanje in prenos znanja
Celovita in zanesljiva podpora
Scroll to Top