Bioo Scientific hitri testi

Bioo Scientific hitri testi

Bioo Scientific je podjetje družbe PerkinElmer, ki razvija in ponuja sete za testiranje hrane in krme. Ponujajo širok izbor hitrih testov za določanje mikotoksinov, antibiotikov, industrijskih onesnaževalcev, hormonov, in drugih ostankov veterinarskih zdravil v hrani in krmi za živali.

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Opis” tab_id=”1588169969285-c613f4af-bf19bf25-5858″][vc_column_text]Mleko in mlečni izdelki

Bioo Scientific Auroflow testni trakovi zaznajo najpogosteje uporabljene antibiototike za krave molznice v mleku. Testi so hitri in enostavni za uporabo v laboratorijih ali na terenu. Auroflow produkti ne potrebujejo nobene opreme za analizo. Kompleti Auroflow so izdelani za testiranje najvišjih mejnih vrednosti za Evropsko Unijo in CODEX.

AuroFlow PR1ME testni trakovi so najnovejši produkt podjetja Bioo Scientific. Za uporabo so enostavnejši, saj je korak mešanja v postopku preizkusa odpravljen. Mleko dodate neposredno v epruveto in takoj vstavite trak za testiranje.

KRMA

Bioo Scientific ponuja številne komplete za testiranje krme za živali, ki vključujejo hitre teste ELISA, ki odkrivajo različne mikotoksine v zrnih in komplete za preizkušanje antibiotikov ter drugih ostankov v krmi.

MORSKA HRANA

Testiranje hrane na histamin in ostanke zdravil je enostavno z Bioo Scientific testom MaxSignal in HistaStrip. MaxSignal ELISA testiranje ponuja širok spekter testiranja na antbiotike za različne vzorce morskih sadežev, ponuja hiter encimski test za odkrivanje histamina v tuni in ostalih ribah. Encimski testi za detekcijo histamina, ki so odobreni s strani AOAC, so uporabni na katerikoli točki dobavne verige.

Meso (perutnina, govedina, svinjina)

Veterinarska zdravila se uporabljajo pri živinoreji in vzreji drugih živali za prehrambeno industrijo, da izboljšajo produktivnost in učinkovitost reje. Živali so v času rasti pogosto tretirane z antibiotiki in spodbujevalci rasti, ti ostanki pa so lahko škodljivi za ljudi, če so zaužiti v večjih količinah. Ostanki zdravil so po vsem svetu strogo regulirani. MaxSignal produkt podjetja BiooScientific je lahko v veliko pomoč državnim agencijam in prehrambnim podjetjem, saj omogoča pregled nad temi onesnaževalci in pomaga zagotoviti varnost in skladnost s predpisi.

MED

MaxSignal ELISA komplet je idealen za detekcijo antibiotikov, uporabljenih v proizvodnji meda. Z uporabo tega kompleta poskrbite, da v končnem produktu ni ostankov zdravil. Bioo Scientific ponuja širok izbor testiranja na antibiotike.

OPREMA IN MATERIALI

Bioo Scientific poskrbi za pravo opremo laboratorija za zagotavljanje najvišje kakovosti in natančnosti. Bioo Scientific ponuja čitalce mikrotiterskih plošč, ki jih je mogoče uporabiti pri laboratorijskem testiranju z vsemi MaxSignal kompleti, ponuja pa tudi robusten čitalnik trakov, ki ga lahko uporabljate na terenu ali v laboratoriju.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top