Delta CombiScope 300HP/600HP

Delta CombiScope 300HP/600HP

CombiScope 300HP / 600HP je mlečni analizator, ki zagotavlja najhitrejše merjenje za rutinsko analizo kravjega, kozjega, ovčjega in bivoljega mleka.

Sistem je sestavljen iz komponentnega analizatorja (LactoScope FTIR), števca somatskih celic (SomaScope LFC) in sistema za obdelavo vzorcev (avtosampler z linearnim transporterjem). Ta kombinacija lahko deluje s hitrostjo do 600 vzorcev na uro, odvisno od modela.

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Opis” tab_id=”1588169969285-c613f4af-bf19c137-bc64″][vc_column_text]»Herd Management Tool« je prvi sistem za merjenje maščobnih kislin za izboljšanje mlečnosti črede. Orodje je sestavljeno iz dveh modelov: »set de novo maščobnih kislin« in »set krvnih NEFA (nezaestrenih maščobnih kislin)«.Te informacije skupaj opozarjajo na zgodnje prehranske in presnovne bolezni, ki so pogoste v zgodnji laktaciji, na primer na ketozo in premike siriščnika. Zbrani podatki lahko izboljšajo učinkovitost krme, izboljšajo sestavo mleka in obogatijo skupni pridelek črede.

LactoScope FTIR, uporablja interferometer, ki je kompakten, natančen in preprost. Uravnotežen mehanizem skeniranja je odporen na vibracije in je zelo stabilen.

SomaScope  uporablja tehniko pretočne citometrije za štetje somatskih celic. Optična postavitev je fiksna, zato ni potrebno dodatno prilagajanje ali vzdrževanje. Programska oprema omogoča uporabo GLP (dobra laboratorijska praksa), omogoča razvoj novega modela in nadaljnjo obdelavo podatkov.

Parametri, ki so na voljo, so: maščobe, beljakovine, suha snov, laktoza, z natančnostjo pod 1 % CV, zmrziščna točka, urea, BHN, aceton in somatske celice.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top