Image Alt

Produkti

  /    /  Tip 2  /  Milli-DI®

Milli-DI®

Priprava mineralizirane vode kvalitete 1 MΩ∙cm iz komunalne vode. Sistem je pretočen in očisti vodo s pomočjo polirne kartuše. Ne potrebuje priklopa na električno energijo (vsebuje baterijo). Vsebuje enostaven merilec prevodnosti, ki opozori uporabnika, kdaj je potrebno zamenjati kartušo.

Quick info

Kategorija: Oznaka:

Opis

Sistem Milli-DI® je zasnovan posebej za laboratorije, ki potrebujejo nekaj litrov deionizirane vode na dan neposredno iz pitne vode. Sistem ima vgrajen merilnik upornosti za kontrolo kakovosti vode, dodatno pa se lahko odločite tudi za dodatek končnega Millipak® 0,22 µm filtra za zagotovitev mikrobiološko neoporečne vode.

Delovanje in vzdrževanje sistema Milli-DI® je preprosto: zelena LED lučka označuje dobro kakovost vode (nad 1 MΩ.cm), medtem ko rdeča LED lučka opozarja, da je potrebno kartušo DI-PAK® zamenjati. Kartušo se zamenja enostavno in hitro.

Prednost sistema Milli-DI® je tudi ta, da za njegovo delovanje ne potrebujete elektrike, temveč deluje na baterije, kar pomeni, da je primeren tudi za terensko delo, kadar je potrebno na mestu jemanja vzorcev pripraviti tudi pufre, reagente ali medije za mikrobiološke kulture.

TIP II

Več informacij na povezavi: LINK