Perten Rapid Visco Analyser (RVA)

Perten Rapid Visco Analyser (RVA)

Rapid Visco Analyzer je edinstveno orodje za razvoj prehrambenih izdelkov, nadzor procesov ter zagotavljanje kakovosti.

RVA je kuharski, mešalni viskozometer, ki omogoča temperaturne skoke in spreminjanje strižne sile, optimiziran za testiranje viskoznih lastnosti škroba, zrn, moke in živil. Instrument analizira samo dva ali tri grame vzorca po mednarodnih standardnih metodah ali po lastnih, prilagojenih testnih metodah mešanja, merjenja, segrevanja in hlajenja.

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Opis” tab_id=”1588169969285-c613f4af-bf19c008-2041″][vc_column_text]Namenjen za aplikacije: kakovost moke in zrn, naravni škrob, modificirani škrob in škrobni vzorci, pripravljena živila (npr. Omaka, kečap, omaka, preliv, majoneza, juha, mlečne pijače), druge sestavine in živila (npr. Hidrokoloidi in beljakovine), kuhana in ekstrudirana živila (npr. pripravljena za uživanje žitaric za zajtrk, prigrizek, hrana za hišne živali, hrana za ribe in krma za živali), preskusi topljivosti (npr. procesni sir, čokolada in slaščice) in emulacija majhnega postopka “Miniature Pilot Plant”.

Instrument RVA 4800 lahko izvaja rutinske teste pod 100 ° C, pa tudi visokotemperaturne teste do 140 ° C, v posebej zasnovani tlačni posodi.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top