Klinika

LC/MS

Portfelj izdelkov In Vitro Diagnostic (IVD) podjetja Waters Corporation ponuja celovit nabor najnovejših tehnologij in sposobnosti za klinično diagnostiko. S pomočjo vrhunskih tehnologij kromatografije, masne spektrometrije in informatike omogoča natančno in zanesljivo analizo biomarkerjev, metabolitov in farmacevtskih učinkovin v vzorcih pacientov. Od zgodnjega odkrivanja bolezni do spremljanja zdravljenja, portfelj IVD podjetja Waters omogoča zdravstvenim strokovnjakom vpogled v diagnostiko. Tako pomaga izboljševati oskrbo pacientov in spodbuja napredke v personalizirani medicini. Z zavezanostjo inovacijam in kakovosti Waters Corporation ostaja v ospredju industrije IVD, zagotavljajoč rešitve, ki izboljšujejo natančnost, učinkovitost in rezultate pacientov.

Sistemi za laboratorijsko vodo

Merckovi sistemi za pripravo klinične vode se uporabljajo za kritično diagnostiko in različne raziskave. Sistemi proizvajajo vodo, ki so skladni s smernicami Clinical and Laboratory Standards Institute® (CLSI) za klinično laboratorijsko reagentno vodo (CLRW).

Sistemi omogočajo zelo širok nabor proizvodnje klinične vode, od nekaj deset litrov do nekaj tisoč litrov visokokakovostne CLRW vode dnevno.

Zakaj smo pravi partner za vas?

Zanesljiva diagnostika ki izhaja iz najnaprednejših tehnoloških rešitev
Hitra in kvalitetna vpeljava
Strokovna in zanesljiva podpora
Izkušen in odgovoren partner
Scroll to Top