Materiali

Kalorimetrija

Naša ponudba vključuje Izotermne titracijske kalorimetre za raziskovanje molekulskih interakcij, Diferenčne dinamične kalorimetre za karakterizacijo strukture in stabilnosti velikih biomolekul, ter univerzalne Izotermne mikrokalorimetre, ki merijo toplotni tok tekom različnih procesov za izvajanje ogromnega števila različnih testov, kot so na primer stabilnostne in kompatibilnostne študije.

Zmogljivost in trdnost surovin

Tinius Olsen se specializira za proizvodnjo in dobavo strojev za testiranje materialov ter analiznih sistemov za laboratorijske raziskave, proizvodnjo, nadzor kakovosti in izobraževanje. S pomočjo sistemov Tinius Olsen se surovine, kot so kovine, kompoziti, plastike, tekstil in komponente, vključno z avtomobilskimi in letalskimi deli, medicinskimi pripomočki, pritrdili, armaturnimi palicami, kabli, embalažnimi sistemi in drugimi, testirajo, da se dokaže njihova trdnost in zmogljivost v različnih načinih, kot so napetost, stiskanje, upogib, udar, torzija, trdota, topljenje, HDT in Vicat. Skratka, vlečemo, pritiskamo, upogibamo in vrtimo, dokler ne presežejo svojih meja! S tem natančno kvantificiramo njihovo trdnost in zmogljivost.

Elementne analize

Za namen ugotavljanja sestave organskih vzorcev po CHNS + O elementih, ponujamo najzmogljivejše elementne analizatorje, ki se jih poslužujejo vsi laboratoriji z jasnim ciljem po zanesljivih rezultatih. Robustne instrumente z dolgo življenjsko dobo ne odlikuje le odličen dizajn temveč tudi enostavnost uporabe in vzdrževanja, inovativne rešitve in patenti, ki omogočajo hitro in natančno analizo ter popolna avtomatizacija, ki poveča učinkovitost laboratorija.

 

Zakaj smo pravi partner za vas?

Inovativne tehnologije
Hitra in kvalitetna vpeljava ter pričetek delovanja
Strokovna in celovita podpora
Varnost izbire zanesljivih proizvajalcev
Scroll to Top