Image Alt

Micromeritics

  /  Micromeritics

Micromeritics je vodilni svetovni proizvajalec visoko zmogljivih sistemov za karakterizacijo delcev, praškov in poroznih materialov s poudarkom na fizikalnih lastnostih, kemijski aktivnosti in lastnostih pretoka. Njihov vodilni tehnološki portfelj vključuje piknometrijo, adsorpcijo, dinamično kemisorpcijo, porozimetrijo, reologijo prahu, testiranje aktivnosti katalizatorjev in določanje velikosti delcev.

Podjetje ima raziskovalno-razvojne in proizvodne obrate v ZDA, Veliki Britaniji in Španiji, neposredno prodajo in storitve pa, tudi preko lokalnih zastopnikov, ponujajo po celotni Ameriki, Evropi in Aziji. Instrumenti podjetja Micromeritics so prisotni v več kot 10 000 laboratorijih inovativnih podjetij, v vladnih organizacijah in seveda tudi v akademskih institucijah. Mednarodni in lokalni specialisti aplikativne podpore omogočijo uporabo tehnologij podjetja Micromeritics v še tako zahtevnih aplikacijah.

Več informacij na povezavi: LINK

Podjetje Labtim ponuja celoten spekter kupcu prilagojenih rešitev, v kombinaciji z lokalno servisno podporo, aplikativnim svetovanjem in izkušnjami prodajnih specialistov.

Labtim ponuja usposabljanja na različnih specialističnih nivojih. V okviru svojih dejavnosti organizira izobraževanja in usposabljanja uporabnikov na opremi na področju laboratorijske analitike in specifičnih aplikacij.