Potrošni material Flash kromatografija

Izbira kolone za flash kromatografijo in fleksibilnost sta ključna za učinkovito izvajanje postopkov čiščenja. V sklopu podjetja Biotage ponujamo Sfär kolone, ki imajo sferični silika z večjo površino. Le te omogočajo večje kapacitete nanosa, prihranek topil in hitrejši čas ločbe.

Biotage® Sfär - Samplet® predpakirane "Samplet" kartuše omogočajo različne načine nanosa vzorca, kar povečuje fleksibilnost in ločljivost. Z uporabo "sampleta" lahko tekoče vzorce osušimo, s čimer odstranimo vpliv topila. Samplet kartuše se vstavijo v pokrov Sfär kolon, pri čemer so na voljo enaki mediji kot stacionarne faze kolon.

V ponudbi so tudi "Large Scale" flash kartuše za velike proizvodne sisteme, kjer lahko izbirate med normalno fazo, reverzno fazo in drugimi specialnimi fazami.

sfar minid

Sfär Silica standardne normalno-fazne kolone

 

Kolone Biotage Sfar Silica so idealna rešitev za standardne ločbe s flash kromatografijo. 60  μm delci omogočajo standardno separacijo z zanesljivim normalnofaznim medijem.

Katalog
sfar minid

Sfär Silica High Capacity kolone

 

Kolone Sfär Silica HC imajo 20 μm sferične delce. Visoka zmogljivost 20 μm  HC kolon je očitna izbira, ko je potrebna visoka ločilna moč za izvedbo najboljše možne separacije z najmanjšo količino silike in topil Za povečanje količin nanosa (“loading capacity”) so HC kolone odlična izbira

Katalog
Scroll to Top