Image Alt

Sotax

  /  Sotax

Podjetje SOTAX je vodilni v razvoju in izdelavi visokokakovostnih farmacevtskih testnih naprav in s tem povezanih storitev. SOTAX opremo se uporablja po vsem svetu, predvsem v razvojnih in proizvodnih procesih v farmacevtski industriji.

SOTAX zagotavlja kakovostne testne rešitve za farmacevtske oblike, kot so tablete. SOTAX Group je mednarodni vodilni proizvajalec laboratorijske in proizvodnje opreme za:

  • testiranje raztapljanja trdnih oblik – disolucijske študije,
  • avtomatizirano pripravo vzorcev,
  • fizikalne teste (trdnosti, razpada, krhkosti trdnih oblik, gostote, pretočnosti zmesi, prahu in granulatov, NIR (PAT) on-line karakterizacija trdnih oblik s tehnologijo NIR in testi navora pokrovčkov na steklenicah).
Več informacij na povezavi: LINK

Podjetje Labtim ponuja celoten spekter kupcu prilagojenih rešitev, v kombinaciji z lokalno servisno podporo, aplikativnim svetovanjem in izkušnjami prodajnih specialistov.

Labtim ponuja usposabljanja na različnih specialističnih nivojih. V okviru svojih dejavnosti organizira izobraževanja in usposabljanja uporabnikov na opremi na področju laboratorijske analitike in specifičnih aplikacij.