Elix® Essential

Elix® Essential

Elix® Essential proizvaja vodo tipa II, ki ustreza aplikacijam številnih raziskovalnih področij. Vhodna voda je pitna voda, ki jo poleg kartuše in reverzne osmoze dodatno očisti tudi patentirani modul Elix® (tehnologija EDI), možno pa je dodati tudi UV žarnice. Kombinacija teh tehnologij zagotavlja vrhunsko in dosledno kakovost vode, hkrati pa je tudi prijazna do okolja, saj je poraba električne energije minimalna.

Čista voda se shranjuje v polietilenskem rezervoarju, ki s svojimi posebnimi lastnostmi zmanjšuje nevarnost onesnaženja vode med shranjevanjem: zračni filter zagotavlja učinkovito zaščito pred onesnaževali v zraku, ASM (avtomatski sanitizacijski modul) pa preprečuje nastanek biofilma. Vse kartuše so opremljene s tehnologio RFID, ki omogočajo popolno sledljivost.

Elix® sistemi vključujejo membrano z reverzno osmozo ter edinstven patentiran Elix® modul, ki je okolju prijazen elektrodeionizacijski modul na osnovi elektrokemične regeneracije. Ta izjemna tehnologija je nadomestila kemično regeneracijo običajnih sistemov ionske izmenjave in hkrati odpravila potrebo po odstranjevanju kemikalij ali smol. Z več kot 20 leti dokazanega uspeha, je Elix® primeren za potrebe vsakega uporabnika v zahtevnem laboratorijskem okolju. Prav tako Elix® sistemi proizvajajo najprimernejšo vhodno vodo za vse sisteme Milli-Q®

TIP II

Več informacij na povezavi: LINK

Scroll to Top