Sotax tablet Hardness Tester AT50

Sotax tablet Hardness Tester AT50

TESTIRANJE TRDNOSTI

Trdnost tablete, ki jo imenujemo tudi sila lomljenja tablete (USP <1217>) ali pa odpornost na moč drobljenja (Ph.Eur. 2.9.8), nam pove, kakšna je mehanska integriteta tablete. Naprave za testiranje trdnosti podjetja SOTAX vključujejo natančno merilno tehnologijo Dr. Schleuniger®, so enostavne za uporabo in prijazne do uporabnikov, robustne švicarske komponente visoke kakovosti pa zagotavljajo izredno natančnost in zanesljive rezultate. Zaradi zmožnosti testiranja trdnosti skoraj vseh oblik tablet – od okroglih do ovalnih, konveksnih podolgovatih in tudi posebnih oblik je SOTAX prva izbira vodilnih farmacevtskih podjetij na področju raziskav in razvoja, kontrole kakovosti in medprocesne kontrole.

SOTAX Tablet Hardness Tester AT50 – naprava za testiranje trdnosti za vse vaše tablete

AT50 je naprava, izdelana za zahtevna okolja farmacevtske proizvodnje in prašne kompresijske sobe s tabletirkami, ki svoje delo opravi učinkovito in hitro na različnih oblikah tablet. Z njo lahko hitro testirate šarže, ki prihajajo iz produkcijskega dela, ali pa avtomatizirate testiranje na oddelku razvoja. Zaradi tehnologije Dr. Schleuniger® je AT50 idealen instrument za laboratorijsko avtomatizacijo in on-line testiranje v povezavi s tabletirko, poleg tega pa zagotavlja primerljive rezultate tako v medprocesni kontroli, v kontroli kakovosti, kot tudi v razvojnem oddelku.

Ključne prednosti:

  • 5 PARAMETROV – hitro in zanesljivo testiranje teže, debeline, širine, dolžine/premera in trdnosti,
  • MOŽNOST POSTAVITVE NA LABORATORIJSKI PULT – „benchtop“ verzija sistema,
  • PORAVNAVA TABLET – zanesljivo poravna podolgovate, diamantne, ovalne, šesterokotne in trikotne oblike tablet,
  • ON-LINE – sistem lahko povežemo s tabletirko in tako dosežemo avtomatizirano testiranje in samodejno prilagajanje parametrov,
  • NATANČNOST – robustne vrhunske komponente zagotavljajo natančnost in ponovljivost,
  • ENOSTAVNO ČIŠČENJE – testno področje IP52 je lahko dosegljivo za namene čiščenja,
  • INTEGRITETA PODATKOV – vse svoje podatke lahko upravljate v skladu z zahtevami „21 CFR Part 11“.

Več informacij na povezavi: LINK

Scroll to Top