Image Alt

Produkti

  /    /  Fizikalni testi  /  Sotax tablet Hardness Tester AT50

Sotax tablet Hardness Tester AT50

TESTIRANJE TRDNOSTI

Trdnost tablete, ki jo imenujemo tudi sila lomljenja tablete (USP <1217>) ali pa odpornost na moč drobljenja (Ph.Eur. 2.9.8), nam pove, kakšna je mehanska integriteta tablete. Naprave za testiranje trdnosti podjetja SOTAX vključujejo natančno merilno tehnologijo Dr. Schleuniger®, so enostavne za uporabo in prijazne do uporabnikov, robustne švicarske komponente visoke kakovosti pa zagotavljajo izredno natančnost in zanesljive rezultate. Zaradi zmožnosti testiranja trdnosti skoraj vseh oblik tablet – od okroglih do ovalnih, konveksnih podolgovatih in tudi posebnih oblik je SOTAX prva izbira vodilnih farmacevtskih podjetij na področju raziskav in razvoja, kontrole kakovosti in medprocesne kontrole.

Quick info

Kategorija: Oznaka:

Opis

SOTAX Tablet Hardness Tester AT50 – naprava za testiranje trdnosti za vse vaše tablete

AT50 je naprava, izdelana za zahtevna okolja farmacevtske proizvodnje in prašne kompresijske sobe s tabletirkami, ki svoje delo opravi učinkovito in hitro na različnih oblikah tablet. Z njo lahko hitro testirate šarže, ki prihajajo iz produkcijskega dela, ali pa avtomatizirate testiranje na oddelku razvoja. Zaradi tehnologije Dr. Schleuniger® je AT50 idealen instrument za laboratorijsko avtomatizacijo in on-line testiranje v povezavi s tabletirko, poleg tega pa zagotavlja primerljive rezultate tako v medprocesni kontroli, v kontroli kakovosti, kot tudi v razvojnem oddelku.

Ključne prednosti:

  • 5 PARAMETROV – hitro in zanesljivo testiranje teže, debeline, širine, dolžine/premera in trdnosti,
  • MOŽNOST POSTAVITVE NA LABORATORIJSKI PULT – „benchtop“ verzija sistema,
  • PORAVNAVA TABLET – zanesljivo poravna podolgovate, diamantne, ovalne, šesterokotne in trikotne oblike tablet,
  • ON-LINE – sistem lahko povežemo s tabletirko in tako dosežemo avtomatizirano testiranje in samodejno prilagajanje parametrov,
  • NATANČNOST – robustne vrhunske komponente zagotavljajo natančnost in ponovljivost,
  • ENOSTAVNO ČIŠČENJE – testno področje IP52 je lahko dosegljivo za namene čiščenja,
  • INTEGRITETA PODATKOV – vse svoje podatke lahko upravljate v skladu z zahtevami „21 CFR Part 11“.

Več informacij na povezavi: LINK