Image Alt

Produkti

  /    /  Raztapljanje  /  Xtend™ disolucija

Xtend™ disolucija

Raztapljanje oz. disolucija je test, ki ga farmacevtska industrija uporablja za določitev lastnosti raztapljanja aktivne snovi, njenega sproščanja in raztapljanja iz dozirne oblike. Različne metode testiranja so opisane v ameriški (USP) in evropski farmakopeij (Ph.Eur.) in drugih mendarodno usklajenih farmakopejah ter v smernicah FDA. Medtem ko se običajne tablete večinoma testirajo po metodi USP 2 (z veslom), se npr. Kapsule, ki jih je potrebno pogoltniti, preizkušajo po metodi USP 1 (košarica). Za transdermalne dozirne oblike se uporabljata metodi USP 5 (veslo nad diskom) in USP 6 (rotirajoči cilinder).

Quick info

Kategorija: Oznaka:

Opis

Xtend™

Ne glede na to, ali izvajate rutinsko testiranja v kontroli kvalitete ali morate kot razvojnik izvesti raziskave DOE – sistemi SOTAX omogočajo prilagodljivo avtomatizacijo vaših testov raztapljanja. Standardizirane module Xtend™ lahko različno pokombinirate, tako da si olajšate prenos metod ter povečate svoj obseg dela. Platforma Xtend™ poskrbi za vse vaše potrebe glede testiranja raztapljanja,  od ročnih testnih kopeli do popolnoma avtomatiziranih kopeli.

Ključne prednosti:

  • inovativna modularna zasnova omogoča fleksibilno konfiguracijo sistema glede na vaše zahteve;
  • avtomatizacija glede na vaše potrebe – od ročnega testiranja do popolnega avtomatiziranega testiranja s samočiščenjem;
  • poenostavljen prenos metod in povečanje obsega dela z enakimi komponentami za vse ravni avtomatizacije;
  • prilagodljivo vzorčenje in filtracija glede na obstoječe okolje;
  • vsi vaši podatki so na enem mestu, vgrajena je integriteta podatkov in zagotovljeno brezhibno omrežje;
  • zasnova je skladna z zahtevami regulatornih organov;
  • kopel za raztapljanje je zasnovana za avtomatizacijo.

Več informacij na povezavi: LINK