Avtomatizirana delovna postaja APW

Avtomatizirana delovna postaja APW

Avtomatizirana priprava vzorcev

Volumetrična priprava trdnih/tekočih peroralnih dozirnih oblik, API-jev, krem in past, zahteva natančno izvedbo številnih korakov. Avtomatizirana priprava vzorcev poveča produktivnost vašega laboratorija, saj prevzame ponavljajoče se naloge, kot so tehtanje vzorcev, ekstrakcija, filtracija, redčenje in prenos vzorcev na analitske naprave. Tako lahko laboratorijsko osebje preusmerite na bolj kritične naloge, kot so analiza podatkov, priprava poročil in dokumentacija v laboratorijske dnevnike. Avtomatizirani postopki posledično zmanjšajo porabo topil in nastajanje nevarnih odpadkov, hkrati pa zagotovijo večjo varnost analitikov, saj niso več izpostavljeni nevarnim reagentom in vzorcem. SOTAXovi sistemi so zanesljivi in skladni z zahtevami, povečajo učinkovitost vašega laboratorija in racionalizirajo vaše delovne procese.

Izboljšajte potek dela

Avtomatizacija olajša obdelavo kompleksnih vzorcev za številne zahtevne formulacije, vključno z osmotsko črpalko, spremenjenim, podaljšanim in zapoznelim sproščanjem. S pomočjo robustnih tehnik ekstrakcije sistemi dosledno pripravljajo vzorce ne glede na laboratorij, kjer je sistem postavljen, in ne glede na analitike, ki s sistemom upravljajo. Vsak korak je gravimetrično potrjen in zabeležen v zaščiteni bazi podatkov.

Avtomatizirana delovna postaja APW za pripravo vzorcev poveča produktivnost vašega laboratorija, saj prevzame ponavljajoče se naloge, kot so tehtanje vzorcev, ekstrakcije, filtracije, redčenje in prenos na analitske naprave. Tako lahko laboratorijsko osebje preusmerite na bolj kritične naloge, kot so analiza podatkov, priprava poročil in dokumentacija v laboratorijske dnevnike. Avtomatizirani postopki posledično zmanjšajo porabo topil in nastajanje nevarnih odpadkov, hkrati pa zagotovijo večjo varnost analitikov, saj niso več izpostavljeni nevarnim reagentom in vzorcem.

Ključne lastnosti:

  • enakomernost vsebnosti/mešanice za do 300 vzorcev,
  • vmesnik Waters Empower™,
  • začetni volumen ekstrakcije 10 ml z uporabo fokusirane sonde za sonikacijo,
  • spremenljivke dizajna (Powerful variables™), ki omogočajo poenostavljene študije DOE.

Več informacij na povezavi: LINK

Scroll to Top