Delta Lactoscope FT-B

Delta Lactoscope FT-B

Lactoscope FT-B je sposoben meriti široko paleto mlečnih izdelkov kot so surovo mleko, pasterizirano,posneto mleko, smetano in sirotko.

Sistem je zelo natančen in robusten zaradi uravnoteženega interferometra, kvalitetnih črpalk ter homogenizatorjev nove generacije.

Instrument ponuja opcijo »Herd Management Tool-a«, to je prvi sistem za merjenje maščobnih kislin za izboljšanje mlečnosti črede. Orodje je sestavljeno iz dveh modelov: »set de novo maščobnih kislin« in »set krvnih NEFA (nezaestrenih maščobnih kislin)«.Te informacije skupaj opozarjajo na zgodnje prehranske in presnovne bolezni, ki so pogoste v zgodnji laktaciji, na primer na ketozo in premike siriščnika. Zbrani podatki lahko izboljšajo učinkovitost krme, izboljšajo sestavo mleka in obogatijo skupni pridelek črede.

Instrument uporablja  programsko opremo za sistem Windows, ki je uporabnikom zelo prijazna, saj omogoča uporabo GLP (dobre laboratorijske prakse), omogoča razvoj novega modela in nadaljnjo obdelavo podatkov.

Instrument meri maščobe, beljakovine, skupne trdne snovi, laktozo z visoko natančnostjo. Drugi parametri, ki so na voljo, so zmrziščna točka, sečnina, kazein, gostota in FFA. Instrument lahko meri do 80 vzorcev na uro (približno 35 sekund na ponovitev).

Scroll to Top