Viale za vzorce

Viale za vzorce

Vrhunska kakovost

Povečajte učinkovitost svojega laboratorija z zmanjšanjem neuspelih testov zaradi nekakovostnih vial, ki ne ustrezajo določenim specifikacijam. Izbirate lahko med široko ponudbo certificiranih Watersovih vial, ki ustrezajo specifikacijam z minimalnimi odstopanji glede dimenzij, hkrati pa so testirane tudi glede čistosti (LC-UV in LC-MS analiza).

Niste prepričani, katera viala je primerna za vašo aplikacijo? Preizkusite spletno orodje za izbiro vial.

Zakaj je postal proces certificiranja tako pomemben?

Stalni napredek v kromatografski opremi in kolonah je privedel do nižjih zaznavnih mej, večina proizvajalcev vial pa potrebi po čistosti potrošnega materiala ni sledila. Waters je razvil protokole za proizvodnjo in postopke kontrole kakovosti, da bi zagotovili, da certificirane viale izpolnjujejo določene dimentije, čistost in stopnjo adsorpcije.

Ta strog postopek certificiranja v dveh, treh ali štirih stopnjah zagotavlja čiste viale v skladu z zahtevami, ki jih določajo občutljivi kromatografski sistemi.

Če bi želeli izvedeti več o omenjem večstopenjskem procesu certificiranja vial, je za vas na voljo dokument na naslednji povezavi:

https://www.waters.com/waters/library.htm?cid=511436&lid=134975947&changedCountry=Y&lset=1&locale=en_GB

Viale s certifikatom LC/GC

Viale, ki imajo certifikat LC/GC, testirajo na sistemu LC/UV, in sicer na ostanke kemikalij, ki se uporabljajo pri proizvodnji in pakiranju vial. Testiranje sept se izvaja s pomočjo headspace GC, da se zagotovi nižja vsebnost polimera z nizko molekulsko maso. Te viale so namenjene za analite v koncentracijah µg/mL, kar je značilno predvsem za UV in RI detekcijo.

Viale s certifikatom LC/MS

Viale, ki imajo certifikat LC/MS, so stestirane s skeniranjem MS od 250 do 1000 m/z z nastavitvijo specifikacij na »total ion count« (TIC) in na prisotnost skupkov (cluster) z večjo molekulsko maso. Te viale so namenjene koncentracijam analita v območju 100 ng/mL.

Viale s certifikatom TruView LCMS

Če so koncentracije vašega analita v območju ng/mL ali manj, vam priporočamo uporabo vial, ki imajo certifikat TruView LCMS. Te viale so izdelane v zaščitenem proizvodnem procesu, zaradi katerega je adsorpcija analita zmanjšana. Testiranje vključuje preverjanje dimenzij, LC/UV in MS čistosti. Dodatno se na teh vialah izvede tudi testiranje izkoristka analita pri koncentraciji 1 ng/mL na UPLC/MS/MS (MRM). Te viale imajo od vseh vial, ki so na voljo na tržišču, najnižjo adsorpcijo analita.

Viale za autosamplerje drugih proizvajalcev

Waters med drugim ponuja tudi steklene in plastične viale različnih dimenzij, ki so namenjene uporabi v HPLC in GC sistemih drugih proizvajalcev. Viale s pokrovčki se lahko uporabljajo tudi za shranjevanje vzorcev.

Scroll to Top