Atlantis in Atlantis Premier kolone

, ,

Atlantis in Atlantis Premier kolone

Kolone Atlantis so bile zasnovane za reševanje enega največjih izzivov v kromatografiji – retencijo polarnih spojin. Te kolone zagotavljajo hitro, natančno in ponovljivo kvantifikacijo, hkrati pa tudi povečano retencijo in občutljivost.

Družino kolon Atlantis lahko poleg uporabe za polarne snovi koristite tudi za retencijo mešanic analitov. Na voljo so faze T3, dC18 in HILIC, nove Atlantis PREMIER kolone pa so dobavljive še v dodatnih konfiguracijah. Velikost delcev je od 1,7 µm do 10 µm.

Kolone Atlantis PREMIER BEH C18 AX

Gre za na novo razvito kolono s hibridnimi delci, ki deluje na principu kombinacije reverznofazne kromatografije in anionske izmenjave in kaže odlične rezultate za polarne analite.

Značilnosti omenjene stacionarne faze so:

  • delci BEH 95 Å z visoko retencijo,
  • zaradi posebne površine delcev (MaxPeak High Performance Surface) so zmanjšane interakcije med analitom in površino,
  • modifikator naboja, ki omogoča novo selektivnost in večjo retencijo kislin v širšem pH območju.

 

Kolone Atlantis T3

HPLC kolone Atlantis T3 so univerzalne, reverznofazne C18 kolone, polnjene s siliko, ki ne samo da zadržijo in ločijo majhne, v vodi topne polarne organske spojine, temveč so zelo učinkovite tudi v širšem pH območju.

Te kolone so vaša prva izbira pri razvoju metod za ločbe polarnih (in nepolarnih) spojin. Prednost T3 ligandov je tudi v tem, da je mogoč prenos metod na UPLC s pomočjo ekvivalentnih kolon ACQUITY UPLC HSS T3.

 

Preparativna kromatografija

Kolone Atlantis T3 in HILIC Silica Prep OBD (Optimum Bed Density) omogočajo prenos metod z analitske na preparativno kromatografijo zaradi naslednjih lastnosti:

  • izboljšana stabilnost polnila,
  • večja učinkovitost,
  • daljša življenjska doba kolon,
  • na kolono lahko nanesete več vzorca.

Več informacij na povezavi: LINK

Scroll to Top