Delta Lactoscope FT-A

Delta Lactoscope FT-A

Lactoscope FT-A je naš najbolj vsestranski instrument, ki lahko meri široko paleto mlečnih izdelkov, od mleka, smetane, sirotke, sladoleda in jogurta do viskoznih izdelkov, kot so deserti  in fermentirani izdelki.

FT-A uporablja prijazno programsko opremo in omogoča uporabo GLP (good-laboratory-practice), omogoča razvoj novih modelov in nadaljnjo obdelavo podatkov.

Instrument ima opcijo »Herd Management Tool-a«, sistema za merjenje maščobnih kislin za izboljšanje mlečnosti črede. Orodje je sestavljeno iz dveh modelov: »set de novo maščobnih kislin« in »set krvnih NEFA (nezaestrenih maščobnih kislin)«.Te informacije skupaj opozarjajo na zgodnje prehranske in presnovne bolezni, ki so pogoste v zgodnji laktaciji, na primer na ketozo in premike siriščnika. Zbrani podatki lahko izboljšajo učinkovitost krme, izboljšajo sestavo mleka in obogatijo skupni pridelek črede.

Lactoscope FT-A je robusten in zanesljiv, stroški vzdrževanja so nizki. Merjenje se izvaja na uravnoteženem interferometru, ki je zelo robusten. Implementirana je samodejna Zero in Clean funkcija, z vgrajenimi  posodami za reagente.

Natančnost sistema je zelo visoka, instrument meri maščobo, beljakovine, suho snov, laktozo. Drugi parametri, ki so na voljo, so zmrziščno točko, sečnina, kazein, gostota in FFA. Instrument lahko meri do 120 vzorcev na uro.

Scroll to Top