Perten Aquamatic 5200

Perten Aquamatic 5200

Aquamatic 5200 je druga generacija visokofrekvenčnega merilca vlage, ki v 10 sekundah poda podatek o deležu vlage v žitu ter hektolitrski teži. Uporablja se kot samostojna enota, ali pa kot del avtomatiziranega sisteme za testiranje. Primeren je za analiziranje žit, semen, stročnic, leče in ostalih semen. Prednost AM 5200 je nova tehnika umerjanja UMA (Unified Moisture Algorithm), ki izboljša natančnost, saj omogoča uporabo iste kalibracije za vsa zrna in oljnice. S pomočjo nove tehnologije se izračuna korekcija gostote in temperature, ki sicer vplivata na dielektrično konstanto, s pomočjo katere se določa vlaga.

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Opis” tab_id=”1588169969285-c613f4af-bf196dcc-5cbf”][vc_column_text]Lastnosti in prednosti:

  • Natančnost: merilna 150 MHz celica je sestavljena iz robustnega in kakovostnega litega aluminija.
  • Ponovljivost: izboljšana tehnologija pripomore k boljši ponovljivosti.
  • Zanesljivost: zaradi višje frekvence merjenja, kot na ostalih merilnikih, dobimo natančnejše rezultate merjenj svežega zrnja, saj frekvenca prodira globje v zrno, z razliko od starejših merilcev, ki zaznajo vlago le na površju.
  • Hiter: 10-sekundna analiza nam prihrani čas in denar. AM 5200 analizira vzorec samodejno po vstavitvi vzorca. To prihrani čas, obraba zaslona se zmanjša.
  • Prijazen do uporabnika: naprava je zelo tiha v primerjavi z ostalimi podobnimi napravami, merjenje je preprosto, enostavno, uporabniku pa omogoča nadaljnjo obdelavo podatkov.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top