Perten Inframatic 9500 – NIR analizator za žita

Perten Inframatic 9500 – NIR analizator za žita

Perten Instruments že 30 let izdeluje analizatorje zrn z bližnjo infrardečo svetlobo. Inframatic 9500 je najnovejši model in z uporabo naprednih tehnik kemometrije ponuja najboljšo razpoložljivo natančnost. To mu omogočajo tudi najsodobnejša elektronika ter najnatančnejše optične komponente. Stabilna uklonska mrežica in zanesljive kalibracije zagotavljajo, da boste vedno dobili pravilne rezultate.

Je zanesljiv, robusten in zgrajen tako, da ustreza zahtevam standardov za analizo žit. Analizira široko paleto zrn in oljnic, in sicer vlago, beljakovine, olje in številne druge parametre v manj kot 30 sekundah. Kombinacija kratkega čas analize in preprostega dodajanja vzorca postavlja Inframatic 9500 med enega najhitrejših analizatorjev za žitarice na trgu.

Z dodatnim modulom lahko instrument IM 9500 analizira moko na vlago, beljakovine, pepel in drugo. Za mlinarje je to dodana vrednost, saj IM 9500 postane prilagodljiv analizator, ki se uporablja tako za razvrščanje dohodne pšenice kot za spremljanje procesa mletja. Modul za moko sestavljata dve celici in nakladalna postaja. Z nakladalno postajo preprosto napolnite celico, jo zaprete in vstavite v lijak IM 9500. V samo nekaj sekundah se rezultati analize prikažejo na zaslonu.

Scroll to Top