Image Alt

Produkti

  /    /  Triple Quadrupole  /  Xevo TQ-XS

Xevo TQ-XS

Xevo TQ-XS je tandem kvadrupolni masni spektrometer, spada med Watersove kvadrupolne spektrometre z najvišjo performanco, visoko občutljivostjo in selektivnostjo. Mogoče ga je spojiti z vsemi Watersovimi tehnikami tekočinske kromatografije: UPLC, UHPLC, HPLC, UPC2 in SFC. Namenjen je tako razvojnim kot kontrolnim laboratorijem, ki v svojem procesu analizirajo in kvantificirajo večje kapacitete vzorcev. V pomoč je podatkovna baza QUANPEDIA, s katero uporabnik upravlja s LC-MS/MS rezultati, z namenom optimizacije procesov.

 

RADAR tehnologija

 

Poenostavite in pospešite razvoj robustnih metod.

Konvencionalne tandemske kvadrupolne masne spektrometre večinoma uporabljamo le v načinu delovanja MRM. S tehnologijo RADAR imate možnost hkrati pridobiti podatke Full Scan in MRM.

  • Določite koncentracijo spojin ob odkrivanju nepričakovanih onesnaževalcev.
  • Karakterizirajte matriko za vsak vzorec, povečajte kakovost podatkov.
  • Zaznajte analite, ki niso v metodi MRM.
  • Izboljšajte razvoj metode z odkrivanjem več komponentne matrike.

Na Waters tandemskih kvadrupolnih masnih spektrometrih RADAR tehnologija omogoča hitro preklapljanje med načinom snemanja MRM (MS/MS) in Full Scan, celo manj kot 3 msec. RADAR omogoča analitiku, da spremlja interferenčne matrike, metabolite, nečistoče in razgradnike v vzorcu hkrati, medtem ko kvantificira želene analite brez izgube občutljivosti ali padca zmogljivosti.

Quick info

Kategorija: Oznaka:

Opis

Več informacij na povezavi: LINK