Kolone, SPE in viale

WATERS – VODILNI PROIZVAJALEC LC KOLON

POVEČAJTE ZMOGLJIVOST SVOJEGA LABORATORIJA Z OPTIMIZACIJO RAZVOJA METOD.

HPLC KOLONE

V naši ponudbi najdete HPLC kolone proizvajalca Waters, ki ima dolgo tradicijo razvoja in proizvodnje HPLC kolon, ki vključuje vse od sinteze delcev stacionarne faze do polnjenja ter tudi strog nadzor nad kakovostjo končnih izdelkov.

Za razvoj metod so vam na voljo različni delci stacionarne faze (silika, polimeri, hibridi), različni ligandi in seveda tudi različne dimenzije kolon – od analitskih do preparativnih. Vse kolone izpolnjujejo stroge specifikacije z namenom zagotavljanja odlične ponovljivosti in ustreznega delovanja vsake šarže proizvedenih kolon.

Waters Column Advisor

Waters ponuja širok spekter kromatografskih kolon za analitsko in preparativno kromatografijo, primerne v analitiki na področju različnim aplikacij, poleg tega pa lahko metode, razvite na analitskih kolonah, brez težav prenesete na preparativne kolone. Izbirate lahko med naborom različnih stacionarnih faz in različnih dimenzij kolon, pri tem pa vam je na voljo spletna aplikacija „Waters Column Advisor“, ki vam je v pomoč pri izboru ustreznega kemizma kolone in dimenzije. Vse Watersove kolone ustrezajo strogim specifikacijam, za doseganje robustnih in ponovljivih analiz. Svetujemo vam tudi pri izbiri dodatkov za delo s kolonami, da vam oljašamo delo in da podaljšamo življenjsko dobo vaših kolon.

Izdelki

UHPLC KOLONE

Izbira pravilne kolone, ki ustreza določenemu LC sistemu, bistveno izboljša kromatografske rezultate. Disperzija sistema, ki je značilna za vsak kromatografski sistem, prispeva k izgubam v učinkovitem delovanju kolone.

Da bi izkoristili prednosti sistemov UHPLC, kot je npr. Waters ARC, je Waters razvil kolone z manjšimi delci stacionarne faze (2-3 μm) in manjših dimenzij (notranji premer od 2,1 do 3,0 mm in dolžina med 50 in 100 mm).

V naši ponudbi najdete UHPLC kolone proizvajalca Waters, ki ima dolgo tradicijo razvoja in proizvodnje kolon, kar vključuje vse od sinteze delcev stacionarne faze do polnjenja ter tudi strog nadzor nad kakovostjo končnih izdelkov. Za razvoj metod so vam na voljo različni delci stacionarne faze (silika, polimeri, hibridi) in različni ligandi. Vse kolone izpolnjujejo stroge specifikacije z namenom zagotavljanja odlične ponovljivosti in ustreznega delovanja vsake šarže proizvedenih kolon.

Izdelki

UPLC KOLONE

Tehnologija UPLC (Ultra-Performance Liquid Chromatography) zagotavlja visoko zmogljivost v primerjavi s HPLC tehnologijo in deluje pri veliko večjem pretoku, tlaku in linearni hitrosti, kar ima za posledico vrhunsko ločljivost in občutljivost. UPLC analize znatno skrajšajo čas dela in stroškov, preračunano na en vzorec, izboljšajo pa tudi splošne rezultate analiz.

Watersove ACQUITY UPLC kolone so polnjene s submikronskimi hibridnimi delci, ki omogočajo visoke zmogljivosti, hkrati pa izboljšajo produktivnost in donosnost analita. Kolone se uporabljajo za določanje širokega razpona analitov, od majhnih molekul do peptidov in proteinov.

Izdelki

Izdelki

Izdelki

Izdelki

Izdelki

Izdelki

VANGUARD PREDKOLONE

Predkolone VanGuard so optimalne za fizikalno in kemijsko zaščito Watersovih analitskih kolon, in ne vplivajo na kromatografsko ločbo. Predkolone so na voljo v različnih dimenzijah in polnjene z različnimi stacionarnimi fazami.

Izdelki

ANALITSKI STANDARDI IN REAGENTI

PREDPRIPRAVA VZORCA

VIALE, PLOŠČE IN CERTIFICIRANE STEKLENICE

APPLICATION KITS

LABORATORIJSKI FILTRI

Scroll to Top