Image Alt

Andrew Alliance

  /  Andrew Alliance

Andrew Alliance je od leta 2020 del Waters Corporation, vodilnega svetovnega podjetja za analitske sisteme s sedežem v Milfordu, ZDA. Waters je videl možnost za širitev v obliki novih rešitev s pomočjo avtomatizacije in s tem povezanih programskih platform. Te uporabnikom omogočajo, da v celoti razumejo prednosti, ki jih prinaša ponovljivost v rutinskih in tudi bolj zapletenih analizah, od vzorca do rezultata. Glavni produkt podjetja Andrew Alliance je namizni robot Andrew+, ki je enostaven za uporabo, učinkovit in dosega ponovljive rezultate, vse to po dostopni ceni. Na voljo so tudi elektronske pipette ter stojalo Pipette+, ki vam omogoča lažje sledenje in izvajanje protokolov.

Več informacij na povezavi: LINK

Podjetje Labtim ponuja celoten spekter kupcu prilagojenih rešitev, v kombinaciji z lokalno servisno podporo, aplikativnim svetovanjem in izkušnjami prodajnih specialistov.

Labtim ponuja usposabljanja na različnih specialističnih nivojih. V okviru svojih dejavnosti organizira izobraževanja in usposabljanja uporabnikov na opremi na področju laboratorijske analitike in specifičnih aplikacij.