Image Alt

Vicam

  /  Vicam

VICAM je globalni ponudnik opreme in testov za analitiko mikotoksinov na področju zagotavljanja varnosti in kvalitete živil.

V naravi plesni proizvajajo različne vrste aflatoksinov. V živilih je aflatoksin B1 najpogostejši mikotoksin, ki je tudi eden izmed najbolj močnih genotoksičnih in rakotvornih aflatoksinov.

VICAM ponuja imunoafinitetne kolonice in hitre teste za ugotavljanje prisotnosti mikotoksinov nizkih koncentracij. Program obsega tudi HPLC/UHPLC in LC-MS rešitve, fluorometre in bralce hitrih testov. Podjetju VICAM zaupajo v več kot 100 državah in velja za izbranega globalnega ponudnika hitrih testov.

Več informacij na povezavi: LINK

Podjetje Labtim ponuja celoten spekter kupcu prilagojenih rešitev, v kombinaciji z lokalno servisno podporo, aplikativnim svetovanjem in izkušnjami prodajnih specialistov.

Labtim ponuja usposabljanja na različnih specialističnih nivojih. V okviru svojih dejavnosti organizira izobraževanja in usposabljanja uporabnikov na opremi na področju laboratorijske analitike in specifičnih aplikacij.