Image Alt

Bioo Scientific

  /  Bioo Scientific

Bioo Scientific je podjetje, ki je del družbe PerkinElmer in proizvaja testne komplete za preverjanje varnosti hrane in krme že od leta 2003. Ponuja širok spekter testov: testni lističi, ELISA testni kompleti, encimski testi in imunoafinitetni stolpci za hitro testiranje mikotoksinov, antibiotikov, industrijskih onesnaževalcev, hormonov in drugih ostankov veterinarskih zdravil.

Produkti podjetja Bioo Scientific se dopolnjujejo s produkti podjetja Perten (instrumenti za analizo žita, hrane, krme) in produkti podjetja Delta (instrumenti za analizo mleka) in ponujajo več rešitev za hitro testiranje hrane za  laboratorije ter proizvodne procese v prehrambenih panogah.

Več informacij na povezavi: LINK

Podjetje Labtim ponuja celoten spekter kupcu prilagojenih rešitev, v kombinaciji z lokalno servisno podporo, aplikativnim svetovanjem in izkušnjami prodajnih specialistov.

Labtim ponuja usposabljanja na različnih specialističnih nivojih. V okviru svojih dejavnosti organizira izobraževanja in usposabljanja uporabnikov na opremi na področju laboratorijske analitike in specifičnih aplikacij.