02 Avg: Dogodki v živo!

V prvem tednu julija smo z velikim veseljem pozdravili naše stranke na kar dveh dogodkih v živo. V sredo, 7. julija, smo v prostorih Labtima organizirali delavnico v okviru zastopstva Biotage.

02 Jul: Ponosni zlati sponzor virtualnega kongresa FEBS 2021

Na kongresu FEBS (The Federation of European Biochemical Societies), ki letos prvič poteka virtualno, sodelujemo kot zlati sponzor.  Predstavljamo se na področju biomedicine, kjer pokrivamo vse od priprave vzorcev do analitike in procesiranja podatkov. Pridružite se nam na naši virtualni stojnici in poklepetajte z nami preko “chat-boxa”.

31 Maj: Interno izobraževanje za opremo BIOTAGE

Konec meseca maja je na Labtimu potekalo interno izobraževanje, ki so se ga udeležili sodelavci iz prodaje iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. Iz Italije je k nam prišel produktni vodja Fausto Chiapparini in nam predstavil delovanje in prednosti sistemov za organsko sintezo s pomočjo mikrovalov – Biotage® Initiator+, sistem za čiščenje organskih produktov s flash kromatografijo Biotage® Selekt, ter druge rešitve podjetja Biotage na področju organske sinteze in sinteze peptidov.

X