Kot ste lahko opazili, smo našo spletno stran obogatili z novo platformo BOOST YOUR EXPERTISE Online, kjer lahko najdete zanimive vsebine v pisni in video obliki. Na začetku bodo video vsebine zajemale predvsem področja analitike v tekočinski kromatografiji in masni spektrometriji, analitike materialov ter dela s programsko opremo Empower, v nadaljevanju pa bomo dodali uporabne vsebine tudi z ostalih področij, ki jih pokrivamo. Potrudili se bomo, da vam bomo postregli z zanimivimi in poučnimi vsebinami, ki vam bodo prišle prav v vsakdanjem delu.

Obenem vas lepo vabimo na našo spletno stran vsak torek ob 13. uri, ko bo na vaša vprašanja preko pogovornega okna v živo odgovarjal eden od naših aplikativnih strokovnjakov. V torek, 12.5., ko bo premierni LIVE CHAT, bo z vami Simon Slejko.

Dobrodošlo je, da svoja vprašanja pošljete tudi izven delovnega časa našega LIVE CHAT-a – mi pa se bomo potrudili, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Področja, ki jih pokrivajo naši strokovnjaki, so:
– tekočinska kromatografija (kolone, mobilne faze, kromatografski sistemi, 2D, LC detekcija)
masna spektrometrija
termične analize
– kalorimetrija, reologija
– mehanske meritve
– elementne analize

priprava laboratorijske vode
– raztapljanje in disolucijske študije
– NIR spektroskopija
– priprava vzorcev

 – informatika, povezana z našim prodajnim programom (Empower, Fusion, Qdoc…).

X