Image Alt

Produkti

  /    /  Tip 2  /  Elix® Advantage

Elix® Advantage

Elix® Advantage je odličen sistem, ki zagotavlja najvišjo kakovost čiste vode za vaše vsakdanje laboratorijske aplikacije. Sistem Elix® je na tržišču že 20 let in uspešno dokazuje, da je primeren za potrebe vseh uporabnikov v današnjem zahtevnem laboratorijskem okolju. Kakovost vode Elix® je idealna za pripravo reagentov in pufrov, prav tako tudi za pripravo mikrobioloških medijev in za histološke aplikacije.

Elix® Advantage vsebuje dve ločeni komponenti: kompaktno proizvodno enoto, ki jo lahko namestite kjerkoli vam najbolj ustreza, in E-POD®, ki je samostoječa točilna ročka z lastnim zaslonom, ki prikazuje kvaliteto vode v danem trenutku.

Quick info

Kategorija: Oznaka:

Opis

Priprava deionizirane vode kvalitete 10 MΩ∙cm iz komunalne vode. Sistem očisti vodo s pomočjo RO membrane in EDI modula s kapaciteto 3, 5, 10 ali 15l/h in jo shrani v rezervoar. Vodo je možno točiti direktno iz rezervoarja. Ko se potrebuje vodo Elix sistem črpa vodo iz rezervoarja ter jo dodatno očisti s kapaciteto 1,5l/min z možnostjo različnih končnih filtrov kot so 0,22 mikronski filter ter biopak filter.

TIP II

* Upornost je lahko prikazana tudi temperaturno nekompenzirana

** Z Millipak® ali Biopak® končnim filtrom

*** Z Biopak® končnim filtrom

 

Več informacij na povezavi: LINK